Guvernul lansează o platformă online de consultare a strategiei şi pachetulului de legi în domeniul achiziţiilor publice

Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor a anuntat ca a fost lansata platforma online consultareap.gov.ro. Este un site dedicat procesului de consultare publica pentru Strategie si pachetul de legi in domeniul achizitiilor publice.

“Mesaj pentru toti cei interesati de noul pachet legislativ pe achizitii publice si noua Strategie Nationala a Achizitiilor Publice! A fost lansata platforma onlineconsultareap.gov.ro. Este un site dedicat procesului de consultare publica pentru Strategie si pachetul de legi in domeniul achizitiilor publice. Dezbaterea publica va dura pana pe 31 august 2015. Rog societatea civila, mediul academic, jucatorii din piata de profil si oricine altcineva are sugestii, idei, nelamuriri referitoare la documentele mai sus mentionate sa trimita punctele de vedere la adresa consultare.
Ar fi grozav daca punctele de vedere ar ajunge aici. Astfel, putem lua act de opinii si organiza intalnirile aferente consultarii. Consultarea publica nu inseamna doar o disputa purtata pe canalele media. Am convingerea ca putem fi cu totii profesionisti si, impreuna, putem colabora pentru reformarea sistemului de achizitii publice. Urmariti site-ul consultareap.gov.ro pentru ca in curand vom anunta calendarul intalnirilor organizate pentru discutiile dintre autoritati si actorii interesati de consultarea pe aceasta problema. Multumesc!”, a precizat actualul consilier pe probleme economice al Prim-Ministrului.
About the Author

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.