Victor MORARU, Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa

Publicat în revista nr. 145 – Octombrie 2019

Reporter: Vă rugăm să faceţi o retrospectivă a celor mai importante proiecte realizate/în curs de realizare în anul 2019 derulate de Consiliul Judeţean Ialomiţa şi care sunt principalele obiective pe care vi le-aţi propus pentru anii următori?

Victor MORARU: Înainte de începerea interviului, vreau să vă adresez urarea de ”Bun venit” în Ialomiţa, un judeţ care, dincolo de caracterul său recunoscut de ţinut preponderent agrar, are şi alte elemente care dezvăluie un potenţial creator remarcabil, definitoriu pentru propria noastră identitate, precum şi un patrimoniu natural şi cultural-istoric, cu valori de vârf, trainice, unice şi incontestabile, pentru care facem eforturi constante, într-o strategie coerentă de comunicare şi relaţionare publică, să fie cunoscute, recunoscute şi înţelese din perspective inedite.
Într-o enumerare succintă principalele obiective strategice multianuale care dau coerenţă activităţii practice a Consiliului Judeţean Ialomiţa de alocare a resurselor sunt următoarele:
Ø modernizarea infrastructurii rutiere judeţene;
Ø reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de sănătate;
Ø reabilitarea şi modernizarea patrimoniului cultural ialomiţean;
Ø creşterea capacităţii administrative ;
Consiliul Judeţean Ialomiţa tratează cu atenţie şi responsabilitate domeniul modernizării infrastructurii rutiere judeţene, deoarece este o componentă fundamentală şi prioritară a atribuţiilor, responsabilităţilor şi activităţilor Consiliului Judeţean Ialomiţa. Voinţa noastră fermă este de a rezolva problemele, nu puţine şi nici uşoare din acest domeniu!
Judeţul Ialomiţa implementează nouă proiecte cu finanţare europeană şi naţională nerambursabilă în domeniul infrastructurii rutiere judeţene, proiecte ce vizează modernizarea a peste 200 km de drumuri judeţene, astfel:…

Pentru a vizualiza interviul integral, vă rugăm să vă ABONAȚI!

About the Author

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.