De ce este util serviciul de monitorizare a licitatiilor oferit de licitatia.ro ? (P)

coface-criza-se-prelungeste-au-intrat-in-insolventa-firme-mai-multe-si-mai-mari-decat-anul-trecut_size9Serviciu de monitorizare licitatii publice oferit de licitatia.ro este util oricarui Manager pentru ca:

  1. Aduce contracte noi,
  2. Reduce costurile,
  3. Economiseste timp.

Toti ne dorim sa fim cei dintai, toti ne dorim sa castigam si sa facem afaceri bune. La ora actuala, pe piata cu o concurenta mare si mai ales in sectorul achizitiilor publice, nu este suficient sa te diferentiezi doar prin calitatea produsele si serviciile oferite pentru a putea castiga contracte de achizitii publice, trebuie sa fi primul care stie cand si unde poti face aceasta diferenta.

Site-ul licitatia.ro cu o experienta de peste 9 ani de zile in monitorizarea licitatiilor publice te poate ajuta in atingerea acestei performante. Avantajele detinerii unui abonament la licitatia.ro:

Reducerea costurilor cu personalul insarcinat in cautarea licitatiilor;Reducerea timpului efectiv de cautare a licitatiilor publice, noi ti le furnizam zilnic;Cresterea vanzarilor prin detinerea unor informatii precise si la timp privind oportunitatile aparute zilnic pe piata lcitatiilor publice.

Pentru un manager asaltat zilnic de mii de informatii, sistemul de alerte inteligente oferit de licitatia.ro cu licitatiile de achizitii publice, licitatii vanzari,  va  aduce avantage companiei pe care o conduce.

Licitatia.ro in cifre:

  • Peste 1000 de licitatii monitorizate zilnic
  • Peste 50 de surse monitorizate (SEAP, MO, BRM, LIC. FOND.EUROPENE, PRESA etc.)
  • Licitatii unice din domeniul Privat

Ec. Sava Sergiu

Manager Licitatia.ro

About the Author

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.